(video) A combinat muzica clasică cu spectacolul și i-a ieșit de minune. Cătălin Advahov le-a făcut „pielea de găină” juraților de la Românii au Talent

Cătălin Advahov din Republica Moldova a reușit să atingă corzile sufletului fiecărui jurat de la Românii au Talent, datorită prestației sale la vioară și a întregului spectacol de pe scena talentelor. Tânărul a cucerit publicul, fiind aplaudat în picioare alături de jurați, care i-au oferit cei patru de „Da” necesari pentru etapa următoare în concurs.

Foto: captură video/youtube

„Ceea ce-mi place este că faci alegeri interesante, de la outfit până la modul în care te-ai mișcat pe scenă. Ești un exemplu pentru orice copil care abia acum se apucă de vioară. Fără îndoială, ești talentat!”, a spus la finalul numărului Mihai Petre, unul dintre jurații la Românii au Talent.

Un alt jurat, Florin Călinescu a prăsărat un pic de umor în aprecierile sale, comparându-l pe Cătălin cu un „ninja”.

„Mi s-a făcut pielea de găină pe Andra. Mi se pare că ești un ninja al viorii”, a precizat Călinescu.

„Ai o siguranță pe scenă. Ai reușit să combini muzica clasică și să faci și spectacol. Ceea ce așteptăm și noi aici”, a punctat Andra.

Cătălin Advahov este fiul acordionistului Vitalie Advahov. Băiatul a obținut patru de „Da” și a mers în etapa următoare a concursului.


Pub