(video) Cât de des deputații PD vizitează Președinția; Despre ce au discutat ultima dată Andrian Candu și Igor Dodon

Deputații din Partidul Democrat sunt prezenți în fiecare luni la ședința dintre Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Ion Chicu. Cel puțin asta spune democratul Andrian Candu. Acesta afirmă însă că el nu merge la aceste întâlniri, dar se duce conducerea formațiunii PD.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu mă văd cu Președintele Dodon la întâlnirile săptămânale. Nu particip la ședințele comune, care sunt organizate de echipa PD, în mod special la ședințele de luni, la care merg obișnuit președintele partidului, domnul Diacov și secretarul general al formațiunii. [...] Eu înțeleg că există o regulă de întâlniri în ziua de luni și se discută în mod special despre organizarea teritorială, despre consilieri și despre agenda din Parlament.”, a declarat Candu.

Întrebat când ultima dată a mers la președinție, Andrian Candu a spus că săptămâna trecută a avut o întrevedere cu Igor Dodon. „Am avut o discuție cu domnul președinte, despre unele proiecte pe care le-a avut PD, inclusiv, despre Arena Chișinău”, a declarat Candu.

Fostul președinte al Parlamentului a mai fost întrebat dacă a vorbit cu Igor Dodon despre majorările de salarii, pe care le-a avut deputații, și a spus că nu a avut pe agenda discuțiilor, acest subiect. „Săptămâna trecută am discutat cu colegii și inițiativa socialiștilor, deși ea este populistă, să o facem și mai populistă și să scădem salariile și la restul”.

UNIMEDIA amintește că Președintele Igor Dodon a venit cu o explicație privind prezența unor deputați din Partidul Democrat la Președinție. Dodon spune că el în fiecare săptămână se vede cu zeci de deputați și a invitat și deputați din alte formațiuni să treacă în vizită pe la președinție. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde” de pe Youtube.


Pub