14:41:03 19.04.2024
Stiri

Enrique Iglesias este în culmea fericirii! Soția sa a adus pe lume o fetiță! Cum arată primele imagini cu cel de-al treilea copil

Monden 14.02.2020 14:21 Vizualizări5111 Autor: Ziarul National
Enrique Iglesias este în culmea fericirii! Soția sa a adus pe lume o fetiță! Cum arată primele imagini cu cel de-al  treilea copil


Enrique Iglesias și iubita lui, Anna Kournikova, sunt în culmea fericirii, după ce au devenit din nou părinți.

La două zile după ce s-a aflat oficial că fosta tenismenă rusă a născut, Anna Kournikova a publicat și primele imagini pe pagina personală de Instagram cu cel mai nou membru al familiei.

De asemenea, la descrierea celor două poze superbe cu bebelușul, vedeta a scris data exactă când a adus-o pe lume pe cea mică. Anna Kournikova a născut o fetiță perfect sănătoasă pe 30 ianuarie 2020. Și partenerul ei, Enrique, nu s-a abținut și a arătat fanilor săi o imagine emoționantă cu micuța.

Enrique Iglesias și Anna au fost dintotdeauna discreți cu viața personală, deși sunt împreună din anul 2001. Cei doi mai au doi gemeni, Nicolas și Lucy, în vârstă de doi anișori.

La fel ca și la prima naștere, Anna Kournikova și-a ținut secretă sarcina până în ultima clipă. Revista spaniolă ‘Hola’ a fost cea care a confirmat că cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Atunci, primele imagini cu micuții le-au publicat tot pe rețelele de socializare.

Celebrul solist și fosta jucătoare de tenis au fost la un pas de despărțire de mai multe ori, potrivit presei de scandal americane.

Se zvonea că artistul a înșelat-o în repetate rânduri. În 2014, publicația ‘News of the World’ anunța că artistul a avut o aventură cu Emma Kearney, o actriță australiană, în vârstă de 25 de ani.

„Enrique are o energie incredibila. Este un amant fantastic”, declara Emma Kearney.

Cu toate acestea, Enrique Iglesias și Anna Kournikova au rămas împreună și au decis să își întemeieze o familie! Nu se știe nici măcar dacă cei doi sunt căsătoriţi sau nu.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md