Echipa #diez îți recomandă să ieși din zona de confort și să mergi la o plimbare prin Chișinău. Unde să petreci prima zi de weekend

main-events-640×360

Ai așteptat această zi? Te felicităm cu sfârșitul zilei de muncă și pe această cale prietenoasă îți sugerăm o listă de evenimente pentru ziua de sâmbătă.

# Premiera spectacolului „Urme de baltag”

Piesa povestește istoria Vitoriei Lipan care încearcă să-și găsească soțul, plecat la târg să vândă oi, dar care nu s-a mai întors. Tamara Vîrlan joacă rolul Vitoriei Lipan. Actrița spune că i-a fost greu să intre în pielea personajului său. Piesa „Urme de baltag” este montată de vloggera și actrița Victoria Roșca care este pentru prima dată în calitate de regizor.

Spectacolul va fi jucat la Centrul Cultural Odeon începând cu ora 17.00. Biletele pot fi procurate aici.

# Îndrăgostiți pe bicicletă

Toți îndrăgostiții pe bicicletă sunt invitați la un traseu în formă de inimă prin străzile orașului Chișinău. Întâlnirea va avea loc la ora 11.00 la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt. Pentru mai multe detalii, accesează acest link.

# Atelier de creație

Arta reprezintă o nevoie a omului de a se exprima. În fiecare dintre noi se ascunde un univers care merită descoperit. De aceea, ești invitat la un atelier de creaţie la care vei încerca să dai frâu liber imaginației. Cu ajutorul pensulei şi culorilor, vei crea imagini nemaipomenite.

Acest atelier este pentru adolescenți şi maturi, cu sau fără studii în domeniul artei. Instrumentele pentru creaţie sunt oferite de organizatori, iar ceainicele le vei putea lua cu tine acasă.
Înregistrarea se face AICI.

Contribuția este de 150 de lei.

# Drink and Draw

Drink and Draw reprezintă sesiuni de schițe la un pahar de ceai sau cafea într-o atmosferă relaxantă, unde vei vorbi despre studiul siluetei umane și diverse metode de reprezentare a acesteia.

Sesiunea va dura în medie trei ore, cu pauze de 10-15 minute. Donația pentru model, ceai și biscuiți constituie câte 30 lei de persoană. Evenimentul va avea loc la Artcor începând cu ora 12.00. Află mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente