Lex Acoustic – expertul personal în izolare fonică. Soluții la cheie pentru orice nivel de complexitate

Izolarea fonică precară este o problemă tot mai des întâlnită în ziua de azi. Acest aspect este deseori ignorat de companiile de construcții. În încercarea de a reduce costurile produsului final, acestea economisesc pe mai multe aspecte considerate auxiliare.

Foto: Izolare fonica - LexAcoustic

Un material des folosit în ridicarea pereților este BCA (Beton celular autoclavizat), datorită prețului redus, practicității și a unui număr de indicatori buni. Totuși, acesta are un mare dezavntaj – nu împiedică pătrunderea sunetului. Astfel, zgomotul din încăperea vecină poate deveni un adevărat calvar.

Izolare fonica - LexAcoustic / Sursa:Izolare fonica - LexAcoustic

Lex Acoustic – soluții de izolare fonică la cheie

Suntem reprezentanți și distribuitori oficiali în Republica Moldova ai produselor Soundgard – unul dintre liderii pieței din Rusia în producerea de materiale fonoizolante. Materialele calitative și experiența echipei Lex Acoustic, ne permit să executăm lucrări de orice complexitate în absorbția sunetului, reflectarea sunetului sau izolarea vibrațiilor.

Soluțiile la cheie oferite de compania noastră sunt o combinație perfectă dintre materiale optime și inginerie, care dau un rezultat maxim, în minim de timp. Abordarea individuală a fiecărui client face parte din filozofia Lex Acoustic. Oricare ar fi obiectul care se vrea a fi izolat fonic – un apartament, un birou, un restaurant, un cinematograf, etc., pentru fiecare va fi găsită o soluție unică.

Izolare fonica - LexAcoustic / Sursa:Izolare fonica - LexAcoustic

Etapele de executare a lucrărilor:

  • Determinăm sursele de zgomot;
  • Luăm în considerație toate aspectele individuale ale încăperii;
  • Selectăm materialele necesare;
  • Elaborăm proiectul și îl coordonăm cu clientul;
  • Executăm lucrările;
  • Câștigăm încă un client satisfăcut, care ne recomandă prietenilor :)

Adresați-vă pentru a vă convinge cum, ca prin magie, dispar zgomotele de care credeați că nu veți putea scăpa niciodată.

Izolare fonica - LexAcoustic / Sursa:Izolare fonica - LexAcoustic

Ne găsiți pe Fonoizolare.md, pe pagina de Facebook LexAcoustic sau la numerele de telefon: 079327735, 068151227.


// console.log('no ads situation')