Flyone crește numărul zborurilor cursei Chișinău – Sankt Petersburg

FLYONE vă aduce multe noutăți bune în acest an și anume, vă reamintește despre lansarea unei noi curse mult așteptate, Chișinău Sankt Petersburg. La fel, FLYONE crește numărul zborurilor din/spre Sank Petersburg până la 3 ori pe săptămână.

Foto: FLYONE

Lansările din noul an fac parte dintr-un plan complex de dezvoltare, prin creșterea numărului destinațiilor și prin oferirea pasagerilor opțiuni de călătorii cât mai accesibile.

Această destinație este o comoară pentru toate gusturile, având priveliște uimitoare a râului Neva pentru iubitorii de natură, până la cele mai unice elemente arhitecturale al acestui oraș, pentru cei care iubesc arta și istoria.

Noua destinație este impresionantă prin amprenta sa istorică și artistică, cât și prin dinamica vie al acestui oraș care a găzduit un șir de personalități marcante. Este un oraș dornic de a fi descoperit, iar FLYONE va face tot posibilul ca călătoria spre această destinație să fie cât mai comodă și sigură.

Mircea Maleca, Director General FLYONE, salută noua lansare:Suntem încântați să vă anunțăm despre noua mult așteptată cursă, Chișinău – Sankt Petersburg, și să oferim noi oportunități pentru pasageri, de a zbura într-o direcție de la prețul de 44 Euro. Tarifele mici vor crea o mulțime de posibilități de a vizita una dintre cele mai frumoase orașe din Rusia, precum și de a stimula în continuare turismul prin cele mai solicitate destinații. Echipa FLYONE vă așteaptă cu căldură la bordul oricăreia dintre cele 14 destinații.

Începând cu 6 iulie 2020 zborurile rutei Chișinău – Sankt Petersburg - Chișinău vor fi operate de către FLYONE, de la 44 Euro.

Cursa Chișinău – Sankt Petersburg va fi la dispoziția Dvs pentru a descoperi adevărata cultură rusească, împreună cu FLYONE.

Și pentru că ne gândim la confortul pasagerilor nostri, zborul va fi operat în aeroportul Pulkovo, la orele:

Decolare Chișinău KIV – 21:00 → Aterizare Sankt Petersburg (LED) – 23:10 Decolare Sankt Petersburg (LED) – 00:10 + 1h → Aterizare Chișinău KIV – 02:30 + 1h

Astfel, veți putea ajunge rapid, confortabil și la cele mai mici prețuri în orașul Sankt Petersburg, pentru a savura locuri deosebite în “Capitala Nordică” a Rusiei.

Biletele avia Chișinău - Sankt Petersburg pot fi procurate pe site-ul companiei www.flyone.eu sau la oficiile proprii de vânzări FLYONE, dar și la agențiile autorizate locale și de peste hotare. De asemenea, hotele, cât și pachete Zbor+Hotel pot fi rezervate pe pagina www.holidays.flyone.eu.

Despre FLYONE

FLYONE (www.flyone.eu) s-a lansat în 2016, și deși este o companie tânără, aceasta a reușit în scurt timp să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova.

Toate serviciile suplimentare oferite de către FLYONE fac parte din planul strategic al companiei de îmbunătățire a experienței pasagerilor.

Amintim că FLYONE în prezent operează zboruri către 14 destinații, 10 curse regulate și 4 curse charter: Frankfurt, Tel Aviv, Sankt Petersburg, Londra, Moscova, Parma, Verona, Dublin, Lisabona, Paris, Antalya, Heraklion, Sharm El-Sheikh, Bodrum.


// console.log('no ads situation')