(video) Igor Dodon, despre Pactul de neagresiune propus de PAS: „Cine e jertfă acolo? Не по-мужски!”

Șeful statului comentează inițiativa Partidului Acțiune și Solidaritate de semnare cu partidele de dreapta a unui Pact de neagresiune. „Stimați bărbați de pe dreapta, a venit o doamnă cu o inițiativă, da voi, ca niște gentilmoni ce ați făcut? Ați trimis-o mai departe”, spune Igor Dodon, într-un nou episod al emisiunii sale pe Youtube, „Președintele răspunde”, care va fi publicat mâine integral.

Foto: UNIMEDIA

„Eu nu înțeleg cine e jertfă acolo. Cine pe cine a agresat? Maia pe Andrei sau Andrei pe Maia, sau Pun-ul. Stimați bărbați de pe dreapta, a venit o doamnă cu o inițiativă, da voi, ca niște gentilmoni ce ați făcut? Ați trimis-o mai departe... Не по-пацански! Не по-мужски! (n.n. nu e bărbătește)”, a spus Igor Dodon.

PAS a expediat, în această săptămână, partidelor de dreapta un Pact de neagresiune pentru semnare. Documentul ar fi fost tema discuției dintre lidera PAS, Maia Sandu cu Andrei Năstase, la o întrevedere ce a avut loc la sediul Platformei DA.

La rândul său, liderul Platformei DA, Andrie Năstase spune că discuțiile cu Maia Sandu s-au axat pe alegerile prezidențiale, iar textul Pactului de neagresiune nu îi este cunoscut, precizând că acesta nu reprezintă o necesitate, intrucât nu există niciun fel de agresiune din partea formațiunii pe care o conduce.


Pub