Sophie Turner și Joe Jonas vor deveni părinți pentru prima oară

Actriţa britanică Sophie Turner şi cântăreţul american Joe Jonas aşteaptă primul lor copil, asigură portalul specializat în vedete Just Jared, primul care a informat despre sarcina celei care a interpretat-o pe Sansa în „Game of Thrones”, o ştire confirmată ulterior de Us Weekly şi E! News, relatează EFE.

Foto: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Deocamdată nici Turner nici Jonas nu au confirmat în mod oficial ştirea. „Cuplul doreşte să menţină tăcerea, însă prietenii şi familia sunt super încântaţi de veste”, a declarat portalului Just Jared, o sursă apropiată celor doi.

Actriţa britanică cunoscută pentru rolul Sansa Stark din serialul „Game of Thrones”, („Urzeala Tronurilor”) şi cântăreţul american, component al grupului Jonas Brothers, s-au căsătorit în mai 2019 în Las Vegas (EE.UU.), transmite Agerpres.

După ce a încheiat cele opt sezoane de succes ale superproducţiei de fantezie epică, Sophie Turner, 23 de ani, a jucat în 2019 în filmul „Dark Phoenix” ultimul lungmetraj din seria „X-Men”. Filmul, în care apar şi vedete ca James McAvoy sau Jennifer Lawrence, a fost considerat un eşec atât de critici cât şi de public, având încasări de 252 milioane de dolari la un buget de 200 de milioane de dolari.

La rândul său, Joe Jonas, 30 de ani, s-a întors alături de fraţii săi pentru a relansa trupa Jonas Brothers, care după ce au fost despărţiţi timp de cinci ani, au editat anul trecut albumul „Happiness Begins”.

„Acum avem o viziune mai clară a ceea ce vrem să fim şi vorbim mult despre asta. Atunci (când grupul s-a despărţit) existau secrete pe care nu ni le mărturiseam. Nu vorbeam despre asta pentru că aveam o problemă cu sinceritatea”, subliniat Joe Jonas într-un interviu acordat EFE, în mai 2019.


Pub