Evenimente frumoase pentru un sfârșit de săptămână reușit

evenimente
Foto: Garon Piceli

E sfârșit de săptămână și, ca de obicei, echipa #diez îți recomandă să-l petreci frumos. Și pentru că această vineri e un pic mai specială decât celelalte, ți-am ales cinci evenimente la care să mergi împreună fie cu iubitul (iubita), fie cu prietenii.

# Freeshop la C51 </3 Scapă de lucrurile foștilor/fostelor

Freeshop e un eveniment în care oamenii dau gratuit lucruri/obiecte (haine, încălțăminte, accesorii, cărți, cadouri inutile) de care nu mai au nevoie. Ești invitat să faci curat în dulapuri, să alegi hainele foștilor (fostelor) iubiți (iubite) și să le donezi acestui târg. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Live Music la Tucano Coffee

De Ziua îndrăgostiților, ai motivul perfect pentru a petrece mai mult timp cu persoana iubită. Așadar, ești invitat la un Live Music cu Diana Matvei – un eveniment la care vei putea să te relaxezi și să savurezi băutura caldă și notele muzicale. Mai multe detalii despre eveniment, AICI.

# Zaibisi Party! Сука любовь!

Da băieți și fete! Facem în sfârșit un Zaibisi Party! Mulți dintre voi au așteptat și uite că a venit momentul să sărbătorim Ziua îndrăgostiților așa cum numai la Zaibisi Party se întâmplă! Ești așteptat la un party care are menirea să satisfacă cea mai mare dorință a oamenilor, distracția! Evenimentul începe la ora 22.00. Mai multe detalii, AICI.

# Speed Dating

Speed Dating este interesant și foarte distractiv. În primul rând, o să îți cunoști punctele forte. Locația: Tucano Brasil. Adresa: Alexandru cel Bun, nr. 91A. Ora: 19.00. Mai multe afli AICI.

# Sympho LOVE

De ziua îndrăgostiților ești invitat la „Sympho LOVE”- concert sută la sută clasic și elitist. Scopul concertului este de a promova dragostea pentru muzica clasică și dragostea dintre oameni, căci niciuna din ele nu are o limită de vârstă. Mai multe detalii, AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente