/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Lupte grele, pericol atomic și noi reguli de mobilizare! Oficial: 3 mari amenințări pentru Moldova

/VIDEO/ Dezvăluiri de la ședința Biroului Parlamentului: Accesul cetățenilor în sala de conferință trebuie limitat

missing
13 februarie 2020, ora 11:03

Accesul cetățenilor în sala de conferință a Legislativului trebuie limitat, cu o astfel de propunere a venit conducerea instituției în cadrul ședinței de ieri a Biroului permanent al Parlamentului. Aceasta a dezvăluit astăzi în cadrul unei conferințe de presă deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Mihai Popșoi. 

„În cadrul ultimei ședințe, conducerea Parlamentului a venit cu o propunere de regulament, care prevede că la tribuna din sala de conferință a Legislativului, se pot expune doar deputații. Prin acest demers se îngrădește dreptul cetățenilor, care trebuie să se simtă aici ca la ei acasă. Este o situație ridicolă”, a declarat parlamentarul Mihai Popșoi.

Alesul poporului s-a arătat indignat de acest fapt, întrucât potrivit lui, cetățenii care vin la audiență la deputați își expun problemele care nu au fost soluționate în instanță. „Unicul mijloc prin care putem ușura povara cetățeanului este să facem o conferință de presă și să mediatizăm aceste cazuri”, a mai spus deputatul.

La scurt timp, deputatul socialist Vlad Batrîncea a venit cu o reacție ce ține de acest subiect. „Ieri în cadrul Biroului permanent al Parlamentului s-a discutat despre faptul că urmează a fi reglementată procedura de organizare a sălii conferinței de presă și nu s-a decis ca accesul cetățenilor să fie îngrădit”, a spus parlamentarul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram