‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 29 martie, 2024
20.2 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriO companie din Ucraina produce 10% din cantitatea mondială de suc concentrat

O companie din Ucraina produce 10% din cantitatea mondială de suc concentrat

‹ adv ›
‹ adv ›

Grupul de companii T.B. Fruit, care ocupă a treia poziție în clasamentul celor mai mari producători de sucuri concentrate din Europa de mai mulți ani, a ajuns să producă 10% din cantitatea totală de suc produs în lume, potrivit datelor prezentate de companie, scrie Agroportal.ua.

După cum s-a menționat, capacitatea totală a fabricilor de prelucrare T.B. Fruit reprezintă 1 milion de tone de fructe, legume și fructe de pădure. Și, respectiv, aproape 150 de mii de tone de suc concentrat anual.

„Anul trecut, fiecare a zecea sticlă de suc din lume și fiecare a 4-a sticlă de suc de mere din SUA au fost obținute din fructele prelucrate la fabricile companiei (în 2014 T.B. Fruit a fost cel mai mare exportator de suc de mere din SUA)”, – a notat compania.

Sute de mărci din lume utilizează sucul concentrat produs în Ucraina. Sucurile concentrate T.B. Fruit sunt furnizate liderilor mondiali precum Nestle, PepsiCo, Coca-Cola, Refresco, Eckes-Granini. În Ucraina, sucul concentrat T.B. Fruit este utilizat pentru obținerea sucurilor de brandurile ucrainene: Sandora, Sadochok, Sandorik, Rich, Zhivcik și altele.

Fondatorul și proprietarul T.B. Fruit – Taras Barșcovsky, a declarat că până la începutul anului 2020, geografia exportului produselor companiei (aproximativ 90%) totalizează 40 de țări, inclusiv piețele din SUA, Europa, Japonia și Israel, care sunt greu de accesat de producătorii ucraineni.

FOTO: delo.ua;

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Comentarii