(video) DJ Benny Benassi a mixat frumos la prezentarea noului Ferrari SF1000

Scuderia Ferrari a devenit în acest an prima echipă de Formula 1 care şi-a prezentat maşina de luptă în campionat şi aceasta se numeşte SF1000, ceea ce reflectă faptul că, la un moment dat, în acest sezon, Scuderia va fi prima echipă din istorie care va participa vreodată la un al 1000-lea Grand Prix de Formula 1.

Foto: autoblog.md

Noul SF1000, construit integral în Maranello, a fost prezentat fastuos în seara zilei de 11 februarie la Teatrul Municipal Romolo Valli din orașul Reggio Emilia. A fost o seară de gală care a sărbătorit identitatea italiană a mărcii, într-un cadru care reflecta esența Italiei în ceea ce privește drapelul național, arta, arhitectura și muzica.

Seara a început cu un flashmob, la o coloană sonoră muzicală compusă special pentru acest eveniment de Maestro Leonardo De Amicis, interpretată de orchestra Istituto Superiore di Studi Musicali di Reggio Emilia e Castelnovo ne’ Monti „Achille Peri – Claudio Merulo”, condusă de Sebastian De Amicis, la care s-a alăturat şi faimosul DJ Benny Benassi. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub