Hyundai Motor Group a angajat compania Canoo pentru a dezvolta o platformă scalabilă pentru maşini electrice

Hyundai Motor Group și Canoo au anunțat astăzi că primul l-a angajat pe ultimul pentru a dezvolta în comun o platformă pentru vehicule electrice, bazată pe designul brevetat skateboard al firmei americane, care va fi folosită pentru viitoarele modele Hyundai și KIA.

Foto: autoblog.md

Ca parte a colaborării, Canoo va oferi servicii de inginerie pentru a ajuta la dezvoltarea unei platforme complet electrice scalabile, care să corespundă specificațiilor Hyundai și KIA. Hyundai Motor Group se așteaptă ca platforma să contribuie la facilitarea angajamentului său de a furniza vehicule electrificate competitive din punct de vedere a preţurilor, de la electromobile compacte la PBV (Purpose Built Vehicle), care să răspundă nevoilor diverse ale clienților.

Canoo, o companie din Los Angeles care creează EV-uri doar pentru fi folosite pe bază de abonament, oferă o platformă de tip skateboard care adăpostește cele mai critice componente ale vehiculului, cu un accent puternic pe integrarea funcțională, ceea ce înseamnă că toate componentele îndeplinesc cât mai multe funcții. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub