Te plictisești acasă? Iată unde să mergi în ziua de joi, 13 februarie

pexels-photo-789822

Cel mai simplu să-ți planifici ziua de joi este prin consultarea sugestiilor echipei #diez. Pe 13 februarie la Chișinău, puteți merge la film, quiz, lecții de dans sau la un eveniment de caritate.

# Pub Quiz: Sex, Drugs & Rock & Roll

Pub Quiz este un joc intelectual-distractiv, unde fiecare participant poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul și, nu în ultimul rând, să își demonstreze cunoștințele sale răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Jocul este organizat în fiecare zi de joi, cu începere de la ora 19.30, la DRAFT Green (ASEM). Vezi mai multe detalii AICI.

# Proiecție de film în bucătăria de la căminul UTM – #diez

Dacă ești student UTM care își petrece cei mai frumoși ani ai studenției la cămin, echipa #diez vrea să-ți dea întâlnire în bucătărie. Te întâlnim cu o proiecție de film, snackuri și ingrediente pentru a pregăti împreună hotdogi. Ne vedem la căminul nr. 10 al UTM (str. Studenților 5) la ora 18.00. Ia-ți colegii de cameră, prietenii de la alte etaje sau cămine și hai să privim împreună un film. Vezi mai multe detalii AICI.

# Vin pentru Bine – eveniment caritabil

Îți place vinul? Degustarea de vinuri și colectare de fonduri „Vin pentru Bine” va avea loc la ora 18.00 în incinta localului Purcari Wine Bar din Zitty Mall. Vezi mai multe detalii AICI.

# Hai să dansăm tango! Curs pentru începători

Tango Argentino Moldova revine cu un nou curs de Tango Argentinian din 4 feburarie 2020! Oricine poate dansa tango. Vrei o experiență nouă? Începe să înveți acest tip de dans. Vezi mai multe detalii AICI.

# 1917: Speranță și moarte

În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1 600 de vieți omenești.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente