(FOTO) Cinci moldoveni s-au pornit în Europa, cu droguri, traversând râul Prut înot

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Un cetăţean din Republica Moldova este cercetat de polițiștii din Iași sub acuzația de trafic de migranți. Tânărul de 22 de ani a fost prins în timp ce transporta cinci conaționali către Germania.

Persoanele trecuseră înot râul Prut. Polițiștii de frontieră au reținut două dintre persoane, celelalte trei reușind să fugă cu un autoturism care îi aștepta în apropiere.

O jumătate de oră mai târziu, pe raza localității Bivolari, polițiștii de frontieră au identificat și oprit mașina bărbatului care se oferise să îi transporte 1500 de kilometri. În mașina condusă de moldoveanul în vârstă de 22 de ani, se aflau cele trei persoane.

Polițiștii au găsit asupra moldovenilor și droguri de mare risc. Substanța narcotică a fost găsită sub șapca unui moldovean, într-un plic de hârtie. Bărbatul a declarat că substanța vegetală este marijuana și a fost achiziționată pentru consum propriu, contra sumei de 30 euro.
55db0a9f682ccf509de5bb26
Substanța, aproximativ 12 grame, a fost ridicată și predată polițiștilor. Acum sunt acuzați nu doar de trecerea frauduloasă a frontierei de stat, ci și de introducerea în țară a drogurilor de mare risc.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...