(video) Minor, cercetat penal pentru comercializarea drogurilor: Le vindea prin „Telegram” și le amplasa în ascunzișuri prin oraș

Un minor de 17 ani este cercetat penal pentru comercializarea drogurilor. Acesta le vindea prin intermediul rețelei de socializare Telegram.

Foto: Poliția

În cadrul procesului de documentare polițiștii au depistat asupra suspectului 21 de pachețele cu masă vegetală uscată de culoare cafeniu-verzuie și 4 țigări confecționate manual în care la fel se afla o substanța vegetală uscată cu miros specific. Totodată, în urma discuțiilor cu minorul, acesta a declarat că a mai amplasat patru pachețele cu masă vegetală în ascunzișuri, pentru potențiali cumpărători. Acesta a indicat locurile unde au fost amplasate acestea, fiind ridicate de către forțele de ordine.

Minorul a fost escortat la inspectorat pentru audieri și stabilirea tuturor circumstanțelor. În cadrul acțiunilor procesual penale acesta a declarat că ar fi putut să obțină un profit de circa 15 mii de lei.

Cele 25 de pachețelele cu masa vegetală au fost sigilate şi expediate la Centrul tehnico-criminalistic şi expertize judiciare al Inspectoratului General al Poliţiei, pentru efectuarea expertizelor. În dependenţă de rezultatele acestora, individul riscă să fie cercetat penal pentru circulaţia ilegală de droguri.


Pub