Acum primul credit gratuit* de la SEBO e până la 10.000 lei!

După o lansare cu succes a campaniilor Ciki Ciki Tu și Ciki Ciki 2, SEBO este gata să vă uimească cu o nouă surpriză. V-ați gândit: Cu ce ne mai poate surprinde de data aceasta? Păi iată că are cu ce.

Foto: SEBO

Acum primul credit gratuit* de la SEBO e până la 10.000 lei! Nu 6500, ci 10.000 lei! Da, da, ați citit corect. Din dorința de a fi în pas cu nevoile clienților săi, compania SEBO și-a propus majorarea sumei creditelor pe termen scurt.

O sumă mai mare – pentru planuri și mai grandioase. Deja nu mai este nevoie să vă mai limitați la ceva. Toate nevoile Dumneavoastră pot fi ușor satisfăcute cu creditele rapide de la SEBO.

Fie că aveți o situație neprevăzută, fie că doriți să uimiți persoana iubită cu un cadou plăcut, fie că aveți un eveniment important... SEBO vă oferă credite de până la 10.000 lei, doar cu buletinul, în Chișinău sau în alte orașe ale Republicii Moldova.

Puteți beneficia oricând de primul credit gratuit* de la SEBO, în orice punct al țării. Compania dispune de 45 de sucursale, care sunt mereu la îndemâna Dumneavoastră. Tot ce trebuie să faceți e doar să aplicați! Primiți banii în mai puțin de 5 minute și doar cu buletinul. Nu ratați această ofertă unică!

Totodată, aveți posibilitatea să inițiați aplicarea online pe www.sebo.md. În câteva click-uri, puteți obține un credit gratuit* de până la 10.000 lei, fără efort. Accesați link-ul de mai sus, iar de restul se va ocupa compania.

Dar asta nu e tot! SEBO are o surpriză și pentru clienții existenți. Suma creditelor repetate a crescut până la 30.000 lei. Asta da, noutate! Acum fiecare are doar de câștigat. Telefon de contact – 022 896 897

SEBO – Amicul tău la împrumut.

*Exemplu: Credit pe termen de până la 30 zile, cu suma 2000 de lei, va avea o valoare totală plătibilă de 2000 de lei, cu o dobândă anuală efectivă de 0%. În caz de nerambursare în termen a creditului se aplică penalități, comisioane și dobândă aferentă.


// console.log('no ads situation')