(foto) Noul CUPRA Leon se prezintă deja peste o săptămână, alături de alte două maşini

Noul CUPRA Leon, versiunea de performanţă a noii generaţii SEAT Leon, dar realizată ca model al noului sub brand CUPRA, va fi arătat peste o săptămână şi două zile – la 20 februarie.

În această zi compania îşi va deschide garajul pentru a arăta noua familie de maşini ce include atât modele stradale, cât şi de curse.

Foto: autoblog.md

Noul CUPRA Leon va fi primul Leon care va purta ecusonul CUPRA și va fi cel mai uimitor care va ieși de pe linia de producție, totuşi fiind destinat să stabilească standarde și în multe alte moduri. De la designul care îl diferențiază de concurență până la gama sa de propulsoare de înaltă performanță, noul CUPRA a fost dezvoltat pentru a deveni un punct de referință în segment.

„Leon CUPRA a fost un bestseller, cu aproape 44.000 de unități vândute din ultima generație. Odată cu lansarea noului CUPRA Leon, vom consolida marca CUPRA, oferind o nouă identitate unei mașini foarte emblematice”, a declarat Wayne Griffiths, CEO-ul brandului. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub