Principală  —  Ştiri  —  Social   —   FOTO/ Un apartament din capitală,…

FOTO Un apartament din capitală, cuprins de flăcări: un copil de 4 ani, evacuat de IGSU

Un apartament dintr-un bloc de locuit din sectorul Rîșcani al capitalei a fost grav afectat de un incendiu care a izucnit marți în interiorul locuinței. Specialiștii de la IGSU au intervenit pentru a stinge flăcările, dar și pentru a evacua un copil de 4 ani care se afla singur într-un apartament alăturat cu cel cuprins de flăcări.

Potrivit responsabililor de la IGSU, incendiul a izbucnit puțin după orele amiezii într-un apartament de la etajul trei al unui bloc de locuit cu 5 etaje, din sectorul Rîșcani al capitalei.

„La fața locului au intervenit două echipaje de intervenție inclusiv o autoscară. Salvatorii au reușit să localizeze arderea către ora 15:34, astfel evitând răspândirea focului spre apartamentele vecine”, informează IGSU.

În timpul intervenției, pompierii au evacuat un copil de 4 ani care se afla singur într-un apartament alăturat și riscă să fie intoxicat cu fum.

Flăcările au afectat o parte din bunurile din locuință. Specialiștii IGSU urmează să stabilească cauzele producerii incendiului.

Sursă poze: IGSU