/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Un bărbat, lovit de un autobuz la Bălți! Pietonul era în stare de ebrietate

missing
11 februarie 2020, ora 10:01

Un bărbat de 41 de ani a fost lovit de un autobuz de rută în timp ce încerca să traverseze o stradă din orașul Bălți. Accidentul s-a produs aseară, în jurul orei 19:20.

Potrivit poliției, pietonul se afla în stare avansată de ebrietate și se deplasa pe carosabil în mod haotic când a fost izbit în plin de vehiculul condus de un bărbat de 50 de ani.

Victima s-a ales cu mai multe răni ușoare, inclusiv la cap și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Astăzi, bărbatul a fost externat, însă își va continua tratamentul în regim ambulator.

Cazul este investigat de poliție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram