Un bebeluș a murit, iar alți cinci copii și doi maturi au fost transportați la spital în urma unui accident la Anenii Noi

Un bebeluș a decedat, iar alți cinci copii și doi maturi au ajuns la spital cu diferite traumatisme după ce șoferul mașinii în care se aflau a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe acostament. Accidentul a avut loc în seara de duminică, 9 februarie, în apropiere de satul Calfa, Anenii Noi.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit unui comunicat al poliției, automobilul de model Mercedes E-Klass se deplasa pe traseul R-2 Chișinău-Bender. La volan se afla un tânăr de 21 de ani, iar în automobil se deplasau încă șapte persoane: o persoană de 27 de ani și copiii minori - un bebeluș de nici un an și ceilalți de 5, 7, 9, 12 și 13 ani.

Poliția a stabilit că șoferul a pierdut controlul mașinii într-o cotitură din apropierea localității Calfa, Anenii Noi și s-a răsturnat pe acostament. În urma accidentului, cel mai mic dintre minori a decedat la spital, iar celelalte persoane au fost transportate la spital în stare de șoc și cu contuzia țesuturilor moi și alte leziuni corporale calificate ca neînsemnate.

Ulterior, șoferul mijlocului de transport a fost supus testului de alcoomie tip DRAGER, rezultatul cărui fiind 0,00 mg/I.

La moment oamenii legii efectuează acțiuni de cercetare și examinare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.


Pub