Real renunță la doi jucători pe care a plătit 70 de milioane de euro

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

Real Madrid, care a deputat duminică în Primera Division cu un modest 0:0 în deplasarea de la Gijon, se va despărți de doi jucători care au costat 70 de milioane de euro gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Asier Illarramendi, mijlocașul cumpărat cu 39 de milioane de euro de la Real Sociedad, în urmă cu două sezoane, a fost primul anunțat de Benitez că nu mai contează pe el. Mijlocașului basc i-a fost fixat prețul de transfer: 15 milioane de euro, iar Liverpool a făcut deja o ofertă pentru fotbalistul de 25 de ani, pe care „cormoranii” l-au dorit și vara trecută. În ultimul moment, însă, pe pista Illarra a intrat și fostul club al acestuia, Real Sociedad, care a egalat oferta de 15 milioane de euro făcută de englezi. În acest moment, decizia îi aparține jucătorului, care mai are șapte zile la dispoziție până la închiderea oficială a perioadei de transferuri, la 1 septembrie.

Al doilea jucător de care se va despărți Real Madrid în această vară este Fabio Coentrao. Portughezul de 27 de ani, adus de la Benfica în 2010 de Jose Mourinho, în schimbul a 30 de milioane de euro, are același preț de transfer ca Illarramendi: 15 milioane de euro. În cazul său există varianta PSG, care vrea să-l dea pe Lucas Digne la Roma și să-l aducă în locul fundașului stânga francez pe lusitanul de la Real.

Presa franceză speculează că transferurile lui Angel Di Maria și Fabio Coentrao sunt „strategice” pentru PSG, care vrea să folosească influența celor doi asupra lui Cristiano Ronaldo pentru a-l putea atrage vara viitoare pe Parc des Princes.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...