Vladimir Voronin, autorul denunțului în care Sergiu Sîrbu este cercetat penal: A încercat să cumpere o deputată PCRM cu 300 de mii de euro

Liderul PCRM, Vladimir Voronin, este autorul denunțului depus la Procuratura Anticorupție (PA) pe numele lui Sergiu Sîrbu, în care deputatul democrat este cercetat de corupere activă.

Foto: UNIMEDIA

Fostul președinte a țării susține că a depus un demers în care îl acuză pe Sergiu Sîrbu că a încercat să o corupă pe ex-deputata PCRM, Elena Bodnarenco, contra unei sume de 300 de mii de euro, ca aceasta să treacă în rândul PDM.

„Eu sunt cel care a semnat acel denunț. Am cerut să se verifice cum el a încercat să corupă una dintre deputatele noastre ca să treacă la PDM. Atunci când ei au reușit să cumpere cei 14 parlamentari comuniști, au rămas încă 17, inclusiv eu, misiunea le-a fost ca să-i cumpere pe toți, în afară de mine, ca să rămân singur”, a declarat președintele PSRM, Vladimir Voronin, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu este cercetat într-un dosar de corupere activă, iar la sfârșitul lunii ianuarie curent, parlamentarul a fost audiat la PA.


Pub