18:21:47 23.04.2024
Stiri

FAO a donat TRACTOARE pentru trei localități din R. Moldova: Vor fi folosite la întreținerea și dezvoltarea infrastructurii publice locale

Economie 10.02.2020 17:40 Vizualizări1327 Autor: Ziarul National
FAO a donat TRACTOARE pentru trei localități din R. Moldova: Vor fi folosite la întreținerea și dezvoltarea infrastructurii publice locale MADRM


Organizația pentru Alimentație și Agricultură a Națiunilor Unite (FAO) a donat câte un tractor satelor Meleșeni din raionul Călărași, Lalova din Rezina și Teșcureni din raionul Ungheni.

Utilajele ai ajuns în R. Moldova în cadrul unui proiect de dezvoltare comunitară și vor fi folosite pentru întreținerea și dezvoltarea infrastructurii publice locale, dar și la diverse lucrări agricole și non-agricole, cum ar fi curățarea canalelor de scurgere pentru prevenirea inundațiilor, întreținerea drumurilor de acces către câmpurile agricole, gestionarea deșeurilor solide etc.

Proiectul de asistență tehnică FAO, în valoare totală de peste 350 de mii de dolari, a vizat dezvoltarea capacităților de pregătire și implementare a politicii de dezvoltare rurală la nivel național și sprijinirea dezvoltării comunitare integrate la nivel local. În cadrul proiectului, care a fost implementat pe parcursul a doi ani, au fost realizate planuri de dezvoltare locală integrată și de atragere a finanțelor pentru satele Meleșeni, Lalova și Teșcureni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md