(video) Noua generaţie Audi A3/S3 Sportback se prezintă anticipat

Familia Audi A3 Sportback dintr-o nouă, a patra generație, va fi prezentată la începutul lunii martie în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cu toate acestea, unele detalii despre mașină sunt deja cunoscute deoarece prototipuri aproape fără camuflaj au fost văzute conduse pe drumuri publice de mult timp, iar fotografii spioni au surprins atât modelul de bază, cât şi versiunile sport S3 şi RS 3 Sportback.

În această situaţie, posibil, cei de la Audi au decis să nu mai tragă din timp şi au arătat maşina mai multor jurnalişti din occident, în prime detalii, fără a mai aștepta un debut complet. S-a întâmplat pe insule portugheze Azore.

Prototipul afișat într-o serie de fotografii oficiale nu și-a pierdut încă complet camuflajul, dar cu acesta aplicat nu este o piedică în a vedea cum s-a schimbat designul mașinii.

Noul S3 Sportback nu aduce careva surprize WOW şi va continua să se deosebească de un A3 Sportback obişnuit printr-un kit exterior mai agresiv, două terminaţii duble ale eşapamentului, jante din aliaj uşor cu un diametru mai generos, etc.

Iată cum va arăta maşina fără camuflaj, acesta fiind eliminat digital de către Ben Summerell-Youde, editorul foto și designerul auto al redacţiilor Autocar şi What Car?

La capitolul tehnic din nou nu există modificări importante: un motor turbo de 2.0 litri, la fel ca şi înainte, generează 310 CP şi 400 Nm de cuplu. Cutia de viteze la fel este cea veche: una S tronic robotizată cu şapte trepte şi dublu ambreiaj.

De asemenea, noul hatchback va moșteni aproape complet șasiul predecesorului său, cu excepția faptului că s-a decis să se renunţe la amortizoarele adaptive opționale Magnetic ride.

Ampatamentul maşinii nu s-a schimbat, deși lungimea și lățimea mașinii a crescut puţin. Imagini oficiale cu interiorul nu au fost făcute publice deocamdată, deși în unele spion poate fi identificat cu ușurință un nou bord cu două ecrane digitale integrate în el.

Iată cum va arăta interiorul noii generaţii Audi A3 // FOTO: 365news.biz

În Europa, startul procesării comenzilor pentru noile hatchback-uri Audi S3 cu sistem de tracțiune integrală este programat pentru luna mai, iar livrările vor demara din iulie.

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

GALERIE FOTO (sursă: Motor1)

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/