/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Oscar 2020: cele mai amuzante reacţii ale vedetelor la apariţia-surpriză a lui Eminem

missing
10 februarie 2020, ora 12:06

Rapperul Eminem a avut o apariție-surpriză pe scena galei Oscar 2020 și chiar a reuşit să şocheze pe toată lumea. Momentul a devenit viral datorită reacțiilor starurilor, unele entuziaste, altele foarte contrariate.

Deşi câştigătorii premiilor Oscar 2020 au fost destul de previzibili, momentele de pe scenă au fost imprevizibile. Una dintre surprize a fost apariția lui Eminem. Rapperul a ales să cânte „Lose Yourself“, care în 2003 a câștigat Oscarul pentru „Cel mai bun cântec”, fiind pe coloana sonoră a filmului „8 Mile“.  Se pare că nimeni nu se aştepta să-l vadă pe Eminem, pentru că multe dintre vedetelor nu şi-au putut ascunde șocul, unele fiind de-a dreptul confuze, potrivit adevarul.ro.

Mai jos puteți vedea câteva dintre cele mai amuzante reacții.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram