(video) Ce va face PAS dacă Platforma DA va susține candidatura lui Grigore Cobzac

Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, nu vrea să cedeze. Aceasta spune că va merge până la final în alegerile parlamentare din circumscripția Hîncești, alături de Olesea Stamate.

Foto: UNIMEDIA

Întrebată ce va face PAS, dacă Platforma DA va susține candidatura lui Grigore Cobzac, aceasta a spus că „Este dreptul lor. Noi avem un candidat, l-am anunțat, a fost votată decizia la Consiliul Național. Considerăm că Olesea Stamate este cea mai potrivită pentru a câștiga acest mandat și pentru a reprezenta oamenii în Parlament”, a precizat Sandu în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

În același timp, Maia Sandu a mai spus că a încercat să vorbească cu Grigore Cobzac, însă, acesta nu i-a mai răspuns la telefon o perioadă.

„În momentul în care am auzit a treia oară că vrea să candideze, după ce mi-a spus mie de câteva ori că nu candidează, l-am sunat și nu mi-a mai răspuns, și deja am aflat din presă că deja și-a depus actele. Am avut câteva întâlniri, am avut câteva discuții, și la telefon, și i-am spus că asta va avea consecințe, inclusiv, i-am sugerat că ar fi bine să plece din partid, ca să nu trebuiască să îl dăm afară”, spune Maia Sandu.

În final, Sandu i-a sugerat lui Cobzac, încă o dată, să-și retragă candidatura.

Precizăm că într-o reacție oferită pentru UNIMEDIA, Grigore Cobzac a spus că nu are de gând să își retragă candidatura.


Pub