Profesorii de la UTM învață utilizarea eficientă a platformei Moodle pentru programele de master

moodleutm

Workshopul „Utilizarea eficientă a platformei Moodle pentru programele de master”, desfășurat la Facultatea Calculatoare, Informatică și Microelectronică, a întrunit profesori din cadrul a două departamente: DIIS (Informatică și Ingineria Sistemelor) și DISA (Ingineria Software și Automatică).

Condus de conf. univ., dr. Natalia Burlacu, cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, atelierul a constituit o importantă rampă de discuții, în cadrul căreia profesorii și-au împărtășit experiența de utilizare a platformei MOODLE – Modular Object-Oriented Dynamic Learning Environment (mediu de învățare dinamic structurat pe diverse module), scrie utm.md.

Profesorii Viorica Sudacevschi, Daniela Istrati, Mihail Kulev, Moraru Vasile, Rodica Braniște, Lucia Stadler, Vctoria Bobicev ș.a. au rezolvat diverse exerciții practice și au aflat multe lucruri utile pentru utilizarea eficientă a instrumentelor tehnologice care ajută la extinderea posibilităţilor de instruire, înlesnesc dirijarea proceselor cognitive de învăţare și generează contextul motivării studenților pentru cunoaștere și progres.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente