/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Două curse de avion de pe linia Chișinău - Londra - Chișinău au fost anulate

missing
09 februarie 2020, ora 12:03

Două curse de avion de pe linia Chișinău – Londra – Chișinău care urmau să fie operate astăzi, au fost anulate. Potrivit companiei Air Moldova, decizia a fost luată din cauza condițiilor meteo nefavorabile de pe Aeroportul Stansted. 

Conform BBC, mai multe zboruri din Marea Britanie au fost anulate din cauza furtunii Ciara, care a lăsat peste 137 de mii de consumatori fără curent electric.

Pasagerii care urmau să zboare cu aceste curse sunt îndemnați de reprezentanții companiei să urmărească modificările de orar pe site-ul Aeroportului Internațional Chișinău sau pe cel al Air Moldova.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram