Actualitate

Bill Gates donează 100 de MILIOANE de dolari pentru combaterea coronavirusului

”Organizațiile multilaterale, guvernele naționale, sectorul privat și filantropiile trebuie să lucreze împreună pentru a încetini ritmul epidemiei, pentru a ajuta țările să-și protejeze cetățenii cei mai vulnerabili și să accelereze dezvoltarea instrumentelor pentru a ține sub control această epidemie”, a declarat CEO-ul fundației Gates, Mark Suzman, potrivit libertatea.ro.

,,Speranța noastră este ca aceste resurse să ajute la catalizarea unui răspuns internațional rapid și eficient. Acest răspuns ar trebui să fie ghidat de știință, nu de teamă și ar trebui să se bazeze pe pașii pe care Organizația Mondială a Sănătății i-a făcut până în prezent”, a mai spus Mark Suzman.

Coronavirusul a afectat peste 24.500 de oameni iar numărul deceselor a ajuns la 493 în această dimineață, arată o situație la nivel global întocmită în baza rapoartelor autorităților de sănătate publică din China, zona Asia de Sud-Est, Australia, Statele Unite ale Americii, Canada, Rusia, Marea Britanie și Uniunea Europeană. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *