(video) Ce caută deputații PD la președinție. Explicația lui Igor Dodon

Președintele Igor Dodon a venit cu o explicație privind prezența unor deputați din Partidul Democrat la Președinție. Dodon spune că el în fiecare săptămână se vede cu zeci de deputați. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde” de pe Youtube.

Foto: UNIMEDIA

„Ce caută deputații PD la președinție. Haideți să începem cu aceea că președinția este o instituție publică. Da, este un obiect securizat, că așa sunt regulile statului, dar vreau să spun că săptămânal, în președinție intră circa 1000 –1500 de persoane. Noi am deschis ușile pentru copii în această sală și la mine în birou. Eu nu spun că deputații PD vin în excursie, dar dacă doresc, apropo, fracțiunile PD, cine mai sunt acolo... Șor nu vă grăbiți. Alte fracțiuni veniți în vizită, veniți și colegii o să vă facă o excursie în această instituție.

Însă dacă la modul serios, eu în fiecare săptămână am întrevederi cu zeci de deputați. Da, au fost în această săptămână câțiva deputați din fracțiunea PD”, a spus Dodon.

Igor Dodon a încurajat alți deputați să vină pe la Președinție „dacă au ceva de spus și au ceva de discutat cu președintele țării”, a conchis acesta.


Pub