Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   O consilieră PAS părăsește fracțiunea…

O consilieră PAS părăsește fracțiunea din consiliul orăneșesc Nisporeni. Cum își argumentează plecarea

Svetlana Baraboi (PAS) pleacă din consiliul orășenesc Nisporeni, motivând că au existat presiuni din partea colegilor săi de la PPDA. În același context, Baraboi infirmă că ar fi decis să plece de la PAS și să adere la PD.

Eu am părăsit doar fracțiunea în consiliul orășenesc Nisporeni. Nici nu poate fi vorba să trec la PD. Eu am avut de-a face cu mașinăria PD la timpul lor. PD chiar nu mi-e prieten. Atât că au fost niște neclarități cu membrii PPDA. Decizia de a pleca nu a fost determinată de numirea în funcția de membră a consiliului de administrare al Apă Canal Nisporeni, ci a fost luată mai înainte. S-a discutat cu colegii totul. Eu am făcut asta ca să asigur pentru PAS o funcție cheie, să nu o dăm socialiștilor. Din PAS nu am ieșit, cerere pentru asta nu am depus și la PD nu am aderat”, precizează Baraboi.

Consiliul orășenesc Nisporeni este format din 23 de consilieri – 4 din PAS (printre care și Svetlana Baraboi), 4 din Platforma DA, 11 de la PD, câte unul de la PSRM, PCRM, PUN și un consilier independent.