Evenimente de duminică la Chișinău. Echipa #diez îți recomandă să alegi ceea ce ți se potrivește

pexels-photo-592940-920×613-1

Ești cel mai fericit dacă ai decis să deschizi acest articol și să te inspiri cu idei de organizare a zilei de duminică. Vezi ce ți-am pregătit pentru ultima zi de weekend.

# 1917: Speranță și moarte

În timpul Primului Război Mondial, doi tineri soldați englezi primesc o misiune imposibilă. Ei trebuie să livreze un mesaj pe teritoriul inamic, care ar putea salva 1 600 de vieți omenești.


 # World Pizza Day

# Restaurantul Olivia vă invită să marcați World Pizza Day! În acest an, gazda vine cu o serie de surprize pentru voi. Toate felurile de pizza sunt la preț promoțional de 69 de lei. Promoția este valabilă doar în restaurante.

# Yardsale „Ticket to love”

Reușești să prinzi TICKET TO LOVE și să călătorești cu locomotiva care te duce spre dragoste! De pe peronul Gării Feroviare pornește locomotiva iubirii YARDSALE, care ține drumul spre primăvară! În timp ce trenul așteaptă la peron, împreună veți reuși:

# să jucați nunți rapide;
# să cumpărați cadouri hand-made și cărți poștale pentru cei dragi;
# să zâmbiți și să faceți poze;
# să confecționați inimioare din origami;
# să vă puneți dorințe.

INTRAREA ÎN ROCHIE DE MIREASĂ ESTE GRATUITĂ!

Așadar, intrarea este deschisă cu începere la ora 12, biletul costă 60 de lei. Pentru copiii de până la 12 ani și pensionari intrarea este gratuită.

# Experimental Charm at Casa Dacă

Dincolo de multitudinea lumilor iluzorii, singura conexiune cu infinitul este momentul prezentei aici și acum. Muzica, în libera ei exprimare, ne conectează cu acest moment și întredeschide poarta către universul magic al existentei. Experimental Charm este un laborator de muzică experimentală, născut din colaborarea a două platforme cunoscute în viața culturală din capitală: Mozaic Social Club și OLAN DEEP.

Suportul pentru artiști constituie 100 de lei.

# Citind pentru Auschwitz

Un spectacol în care vei regăsi maturitatea inocentă pentru că e limpede de fapt că iubirea nu se teoretizează: ea se trăiește și-atât! Într-un stil de o transparență clasică și folosind tehnica povestirii liniare, romanul lui Bernard Schlink relatează povestea tristă a unei iubiri stranii, întunecată de trecutul politic al Germaniei naziste.

Este tulburătoarea povestea unei iubiri neobișnuite, dintre un adolescent și o femeie cu douăzeci de ani mai în vârstă. Povestea lor se întrerupe, dar se reia neașteptat după câțiva ani, când tânărul, acum student, își regăsește iubita de altădată judecată pentru faptele comise pe vremea când era supraveghetoare într-un lagăr SS din apropierea Cracoviei.

Romanul a inspirat o ecranizare de succes (cu Ralph Fiennes și Kate Winslet în rolurile principale), care a fost de cinci ori nominalizată la Oscar și la Premiile Bafta și a câștigat un Glob de Aur.

Prețul biletelor este 200 de lei. Le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul de telefon 0691 32 746.

# O istorie foarte simplă

Teatrul Național „Eugene Ionesco” te invită duminică, 9 februarie, la spectacolul „O istorie foarte simplă”. Piesa „O istorie foarte simplă” este un spectacol despre relația părinți-copii, iubire interzisă și oameni care au încetat să mai viseze. De ce e simplă istoria? Pentru că se iubesc doi tineri: ea – singura fiică a unui cuplu înstărit, el – orfan de mamă și cu un tată alcoolic.

Informații despre bilete afli la casa teatrului (numere de telefon: 022-233-833 și 079-233-833) sau pe iticket.md.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente