Actorii din „Friends” vor primi până la 4 milioane de dolari pentru un episod. Când va fi lansat proiectul special

friends-cast

Un proiect TV special ar putea fi difuzat în primăvară pe platformă de streaming HBO Max. Este vorba despre „Friends”, un episod jubiliar care îi va reuni pe cei şase actori principali: Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc şi David Schwimmer.

Potrivit The Wall Street Journal, fiecare dintre cei şase actori va primi o sumă cuprinsă între 2,25 şi 2,5 milioane de dolari. Pe de altă parte, platforma Deadline a raportat o sumă între 3 şi 4 milioane de dolari. În proiect ar fi implicaţi şi creatorii sitcomului, David Crane şi Marta Kauffman, potrivit The Hollywood Reporter, scrie mediafax.ro.

În luna septembrie 2019, s-au împlinit 25 de ani de la debutul serialului pe micile ecrane, iar fanii încă mai speră la o reunire a celebrelor personaje. De altfel, la sfârşitul lunii octombrie, actriţa americană Jennifer Aniston a anunţat că „lucrează la ceva” împreună cu colegii săi, iar declaraţia ei a stârnit entuziasmul fanilor.

Invitată în emisiunea vedetei TV Ellen DeGeneres, actriţa în vârstă de 50 de ani a declarat: „Ne-ar plăcea să fie ceva acolo, dar nu ştim deocamdată ce înseamnă acel ceva. Aşa că încercăm. Lucrăm.”

Anterior, Jennifer a spus că ea şi colegii ei de platou nu au făcut un film inspirat din celebrul serial pentru că nu au dorit producătorii.

Serialul „Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

Serialul va fi disponibil în întregime pe platforma HBO Max, care va fi lansată în aprilie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente