(video) Deputata care nu știe când primește salariu și cât de mare este acesta: Din ce bani trăiește Marina Tauber

Deputata Marina Tauber spune că nu cunoaște care este salariul pe care îl primește în calitate de deputat și nici nu știe când îi este transferat pe card. Declarațiile au fost făcute înainte de ședința de ieri a Parlamentului.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit acesteia, banii pe care îi primește ea și toți membrii fracțiunii se duc spre scopuri caritabile. Parlamentara, însă, nu a precizat care sunt aceste scopuri caritabile.

Potrivit declarației de avere de anul trecut, care a fost pusă înainte de participarea la alegerile parlamentare, Marina Tauber a declarat că o are din funcția pe care o deține la Școala sportivă Specializată Republicană de Tenis, 36 088 lei, iar al doilea salariu îi vine din AO Pentru Orhei, unde are un venit de 3000 de lei.

De asemenea, funcționara declară că deține un singur apartament cu o suprafață de 72,8 metri pătrați ce valorează circa 500 de mii de lei.

Tauber mai are deschise 7 conturi bancare, dintre care 6 sunt goale, iar în unul sunt indicați 17519 lei.

Politiciana mai deține 4,6% din acțiuni la Unibank SA precum și 51 % la SRL Play Inn, societate pe care a fondat-o în 2016 împreună cu Igor Potîrniche. Tauber a contractat în 2013 un credit cu suma inițială de 150.554 lei, iar în 2017 un alt credit în valoare de 450.000 lei.

Marina Tauber este membru și președinte la AO Clubul Sportiv „Academia de Tenis”, AO Amit-Tenis și AO Turul Tenisului Moldovenesc, toate înregistrate pe aceeași adresă într-un apartament din Chișinău și mai este fondator și vicepreședinte la Fundația pentru Dezvoltarea Tenisului din Moldova, dar și membră la AO de Rock and Roll Acrobatic Maestro și Federația de Rock and Roll Acrobatic din Moldova.


Pub