După scandalul cu angajarea sa, Mihail Bagas și-a dat demisia din funcția de vicedirector al Regiei Autosalubritate

Mihail Bagas a anunțat că și-a dat demisia din funcția de vicedirector al Regiei Autosalubritate. Asta după ce ieri, consilierii CMC au decis unanim să îi solicite șefului întreprinderii să îl demită, pe motiv că angajarea ar fi avut loc cu numeroase încălcări ale legislației.

Foto: facebook.com/bagasmihail

„Pe parcursul săptămânii trecute, am fost atacat intenționat de unele persoane politice și publice ale Chișinăului împotriva mea. Acuzații false, speculații, presiune politică și șantaj, toate acestea bine coordonate. Trupurile politice de toate culorile, ca la xerox, au răspândit informații false, punând presiune asupra mea și împiedicându-mă să îmi îndeplinesc obligațiile pe care mi le-am asumat în mod legal și voi repeta în mod legal, în funcția de vicedirector al Regiei AutoSalubritate”, a scris Mihail Bagas, pe pagina sa de Facebook.

Mihail Bagas a declarat că în cele câteva zile de activitate la întreprinderea municipală, ar fi „deconspirat mafia gunoiului”, dar a menționat că va oferi mai multe detalii în cadrul unei conferințe de presă.

Mihail Bagas și-a dat demisia de la Autosalubritate / Sursa:facebook.com/bagasmihail


Pub