(video) Premieră la Chicago Auto Show: Noul Chrysler Pacifica facelift – mai premium şi acum cu AWD

Prezentat exact acum patru ani în urmă, monovolumul Chrysler Pacifica a suferit un facelift care l-a făcut atât mai atrăgător din punct de vedere stilistic, cât şi mai interesant din punct de vedere al dotărilor.

Marea noutate este introducerea unui sistem de tracţiune integrală, o caracteristică care va stimula vânzările, asta pentru că în segment singurul monovolum cu AWD era până acum Toyota Sienna.

Foto: autoblog.md

Procesul de actualizare i-a adus modelului pentru familişti un design diferit pentru partea frontală, acum cu faruri LED standard şi o nouă grilă de radiator printre altele. În spate, stopurile LED la fel au fost schimbate, fiind acum conectate printr-o bandă luminoasă. Diferită este şi bara de protecţie locală şi, că tot vorbim despre exterior, au apărut mai multe modele de jante la alegere.

Principala noutate din cabină este introducerea în premieră pe acest model a sistemului multimedia Uconnect 5. El va putea fi operat acum pe un ecran cu 20% mai mare (diagonală de 10.1 inci), este realizat pe baza sistemului de operare Android și este de cinci ori mai rapid decât cel precedent. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub