11:12:30 25.04.2024
Stiri

Un consilier municipal al Partidului „ȘOR” i-a acuzat pe socialiști de ȘANTAJAREA alegătorilor

Partide/Comunicate 07.02.2020 13:54 Vizualizări1171 Autor: Ziarul National
Un consilier municipal al Partidului „ȘOR” i-a acuzat pe socialiști de ȘANTAJAREA alegătorilor


Mai mulți consilieri municipali din Chișinău utilizează funcția lor în scopuri personale și politice, încălcând legea și drepturile oamenilor, a declarat la ședința de ieri a CMC, consilierul municipal din partea Partidului „ȘOR”, Valeri Klimenko.

Acesta a prezentat situația unui locuitor al capitalei, care bate de cinci ani la ușile instituțiilor municipale pentru a înregistra achiziționarea unui mic lot de pământ. Potrivit lui Klimenko, cel care împiedică rezolvarea acestei chestiuni ar fi consilierul socialist Vasili Chirtoca.

„Un mic antreprenor a arendat cândva terenul pe care a vrut să-l acapareze Vasili Chirtoca. Proiectul de hotărâre pe această chestiune a fost examinat deja de două ori la ședințele Consiliului municipal Chișinău. În ambele cazuri fracțiunea socialiștilor a votat împotrivă”, a menționat Klimenko.

De asemenea, el a declarat că la alegerile locale omul de afaceri și întreaga sa familie au fost obligați să voteze pentru PSRM, promițându-i-se că-i vor susține proiectul, dar problema așa și a rămas nerezolvată. „Devine clar de ce fostul CMC a lăsat aproximativ 2.000 de proiecte neexaminate. În spatele fiecărei decizii sunt problemele și speranțele a mii de familii și, respectiv, zeci de mii de voturi ale cetățenilor care pot fi șantajați cu promisiuni că problema lor va fi rezolvată. Acești ostatici, simpli chișinăuieni, au fost obligați să meargă la compromis cu propria conștiință și să voteze pentru PSRM”, a accentuat consilierul Partidului „ȘOR”.

Valeri Klimenko a insistat ca proiectul să fie inclus pe agenda ședinței, dar propunerea s-a nu a întrunit numărul necesar de voturi


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md