‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
joi, 18 aprilie, 2024
8.3 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriDezvolți o idee care adresează problemele climei? Aplică acum!

Dezvolți o idee care adresează problemele climei? Aplică acum!

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Fondul Green for Growth (GGF) a lansat o nouă ediție a competiției clim@. Aceasta revine într-un format mai bun pentru a premia ideile inovatoare care adresează schimbările climatice și protejează mediul. Aplicațiile pot fi transmise prin intermediul paginii oficiale ggf-climat.com de către startupuri cu un MVP scalabil din întreaga lume.

Concursul este deschis pentru următoarele teme: energie regenerabilă, eficiență energetică, conservarea energiei, economie circulară și eficiența resurselor (gestionarea deșeurilor și a apei). Aplicațiile pot fi transmise până pe 16 februarie 2020, iar echipele care vor accede în finală vor fi anunțate în martie. Cele mai de success echipe conform rezultatelor primei runde vor prezenta ideile în cadrul Sustainable Future Forum (Forumul Viitorului Durabil) care se va desfășura pe 3 iunie 2020, la Frankfurt pe Main.

Finaliștii vor beneficia de mentoring și coaching, premii bănești în valoare de 30.000 de euro și, cel mai important, de oportunitatea de a întâlni potențiali sponsori și investitori.

Prima ediție a competiției clim@ în 2018 a avut mare success: au fost recepționate circa 300 de aplicații din peste 80 de țări din întreaga lume. Echipele care au access în finală au dezvoltat modele de business care abordează reciclarea deșeurilor animaliere în fibre, hârtie și bioplastice; confecționarea ambalajelor durabile din ciuperci; și transferarea electromobilității urbane la un nou nivel.

Accesează pagina web pentru mai multe detalii referitor la procedura de aplicare și calendarul competiției.

clim@ a fost inițiată de Fondul Green for Growth, administrat de Finance in Motion GmbH, cu  susținerea Uniunii Europeane și a Ministerul Federal pentru Cooperării și Dezvoltare Economică din Germania (BMZ).

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›