S-a stabilit cauza: Cei trei tineri de la Hîncești, găsiți morți în casă în decembrie, s-au intoxicat cu monoxid de carbon

Expertiză medico-legală a stabilit ce s-a întâmplat cu cei trei tineri găsiți morți, în data de 16 decembrie, într-o casă din raionul Hâncești. Ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol, a declarat că cei doi băieți de 25 de ani și fata de 21 de ani au murit din cauza intoxicației cu monoxid de carbon.

Foto: https://ziua-online.ro/

Potrivit ofițerei de presă, Cristina Vicol, rapoartele de expertiză medico-legală au arătat cu certitudine că decesul celor trei persoane a survenit în rezultatul intoxicatiei acute cu monoxid de Carbon.

În cadrul urmăririi penale au mai fost dispuse un șir de expertize în vederea elucidarii tuturor circumstanțelor cauzei.

În dependență de concluziile experizelor dispuse, urmează să fie adoptată o hotărâre pe acest caz.

Amintim că trei tineri au fost descoperiți luni seara, 16 decembrie, fără suflare într-o casă la Hîncești, iar doi medici de pe ambulanță care au fost la fața locului, au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cadavrele celor trei tineri au fost depistate în interiorul locuinței, toți trei fiind așezați în jurul mesei, fără semne de moarte violentă.


Pub