Compania condusă de Vaja Jhashi solicită organelor abilitate să-i prezinte lui Igor Dodon informație veridică

Trans-oil susține că, având în vedere că unele instituții media au publicat informații prezentându-le ca fragmente din emisiunea de mâine a șefului statului „Președintele răspunde”, în care se afirmă că proprietarul holdingului Transoil, Vaja Jhashi ar avea dublă identitate, consideră important să vină cu unele rectificări.

Foto: http://transoilcorp.com/

Într-un comunicat de presă, Trans-oil scrie că, îngăduie faptul că președintele statului, Igor Dodon, ar putea fi indus în eroare.

„În legătură cu aceasta, solicităm organelor abilitate să prezinte președintelui informație veridică. În caz contrar, vom fi nevoiți să apelăm la toate căile legale pentru apărarea reputației. Suntem îngrijorați de campania care se desfășoară în ultima perioadă cu scopul discreditării proprietarului holdingului și ne rezervăm dreptul ca, după o analiză minuțioasă a situației, să expunem public concluziile și să dăm nota corespunzătoare lucrurilor care se întâmplă”, se arată în comunicat.

Amintim că astăzi, Igor Dodon a anunțat în cadrul promo-ului emisiunii „Președintele răspunde” că a doua persoană care a obținut ilegal dubla identitate a Republicii Moldova este omul de afaceri Vaja Jhashi.


Pub