(video) „De la fostul edil, până la fosta șefă Apă Canal”- Ion Ceban solicită Centrului Național Anticorupție să verifice activitatea fiecărui membru PL

Primarul minicipiului Chișinău, Ion Ceban, solicită Centrului Național Anticorupție să verifice activitatea consilierilor din Partidul Liberal și să investigheze ilegalitatea acțiunilor membrilor CMC. Declarația a fost făcută de către edilul capitalei, în cadrul unei conferințe de presă.

Foto: UNIMEDIA

„Oamenii care nu au făcut nimic pe parcursul anilor, oamenii care au adus un prejudiciu enorm municipalității și pe această cale vreau să mă adresez organelor de drept să verifice activitatea absolut a fiecărui consilier care este din partea Partidului Liberal în CMC. De la fostul edil, până la fosta șefă Apă-Canal. Ați fost cu mine la Apă-Canal și ați văzut ce dezastru acolo. Și la stația de epurare. Cer încă o dată organelor de drept, Centrului Național Anticorupție, să investigheze ceea ce s-a întâmplat la stația de epurare, contractele, depozitarea nămolului”, a declarat Ion Ceban.

„Geotuburile, pentru că vă spun că din 2011 sunt comentarii ale Procuraturii Generală că există foarte grave și urâte în această privință. Nu au fost respectate standarde, această catastrofă care o avem la Bubuieci, acele lucruri care ni se întâmplă cu mirosul urât, sunt de fapt cauza acestor iresponsabilități”, a mai adăugat primarul capitalei.

Amintim că la data de 04 februarie, Ion Ceban a întreprins o vizită la stația de epurare, împreună cu compania Apă-Canal, precizând că situația la stația de epurare este una dezastruoasă, având în vedere datele privind stocarea nămolului în geotuburi și capacitatea de deshidratare a acestuia.


Pub