22:57:42 19.04.2024
Stiri

Ce răspuns oferă Octavian Țîcu la întrebarea dacă că s-ar considera „MESIA politicii din R. Moldova”, un Octavian Augustus, SINGURUL care poate să-l doboare pe Dodon

Politică 06.02.2020 11:58 Vizualizări2331 Autor: Ziarul National
Ce răspuns oferă Octavian Țîcu la întrebarea dacă că s-ar considera „MESIA politicii din R. Moldova”, un Octavian Augustus, SINGURUL care poate să-l doboare pe Dodon Facebook


Liderul Partidului Unității Naționale (PUN), Octavian Țîcu, este convins că cetățenii R. Moldova au nevoie de o alternativă la tot ce a fost până acum, deoarece marea majoritate a politicienilor s-a compromis, inclusiv fosta prim-ministră Maia Sandu. Anume din acest motiv a decis să candideze la alegerile prezidențiale din toamnă.

Declarația respectivă a fost făcută în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, după ce moderatorul l-a întrebat pe deputat cum comentează reproșurile la adresa sa, potrivit cărora s-ar considera „Mesia politicii moldovenești, un Octavian Augustus, singurul politician în stare să-l debarce pe Igor Dodon”.

„Nu știu, nu comentez asemenea lucruri (zâmbește n.r.). Oamenii au percepții diferite. Eu în fiecare zi mă întâlnesc cu oameni. Oamenii sunt diferiți. Lumea virtuală (rețelele de socializare, prin intermediul cărora i s-au reproșat aceste lucruri n.r.) nu este pentru mine o autoritate. Eu mă întâlnesc cu oamenii în fiecare zi și acest lucru o să-l fac până în toamnă. Voi merge în fiecare sat, o să vorbesc cu fiecare om. Cert este că cetățenii R. Moldova au nevoie de o alternativă a tot ce a existat până acum. Eu am o echipă foarte bună, pe care o consolidez acum. Noi ne vom juca șansa la prezidențiale. Societatea are nevoie de o altă față a politicii, fără oameni compromiși”, a precizat Țîcu.

CITIȚI și Optimismul unui deputat în privința formării unei majorități „ACUM” – PD, care să-l DOBOARE DEFINITIV pe Dodon. „Soluția este complicată, dar în același timp SIMPLĂ”. Cine poate să-i CONVINGĂ pe deputații democrați

Sursa citată a mai adăugat că Maia Sandu și-ar fi pierdut credibilitatea în ochii săi, dar dacă va ajunge în turul II la prezidențiale, la fel ca și în cazul unui alt candidat al partidelor de dreapta, atunci PUN o va sprijini.

„Credibilitatea Maiei Sandu în ochii mei este zero. Eu am trecut experianța Maiei Sandu și a lui Andrei Năstase. Nu deschid parantezele, dar Grigore Cobzac a spus niște lucruri… Se pare că multă lume a înțeles unele lucruri. Deci, fiecare să-și joace șansa pe terenul lor, să convingă electoratul. Igor Dodon nu va câștiga din primul tur. În turul II vom vedea cum reușim să ne mobilizăm. Orice candidat de dreapta ajuns în turul II va fi susținut de PUN, iar alianțele postelectorale sunt binevenite”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md