20:00:26 25.04.2024
Stiri

VIDEO // Un microbuz cu 15 pasageri la bord și alte șapte mașini, BLOCATE în nămeți la sudul R. Moldova: Zeci de localități deconectate de la energia electrică

Social 06.02.2020 16:36 Vizualizări1549 Autor: Ziarul National
VIDEO // Un microbuz cu 15 pasageri la bord și alte șapte mașini, BLOCATE în nămeți la sudul R. Moldova: Zeci de localități deconectate de la energia electrică


Condițiile meteo au creat dificultăți în special în sudul R. Moldova.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că în dimineața zilei de astăzi salvatorii au fost solicitați să tracteze mai multe mașini blocate în zăpadă, în apropierea localității Alexandru Ioan Cuza din raionul Cahul.



La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care a stabilit că un microbuz de rută, care transporta 15 pasageri, dar și șapte autoturisme în care se aflau circa 13 persoane, au rămas blocate pe drum.

Salvatorii au reușit să scoată din zăpadă autovehiculele blocate.


De asemenea, în urma vântului puternic de astă-noapte, angajații IGSU au intervenit în două cazuri pentru a efectua lucrări de defrișare a pomilor doborâți pe traseele din raioanele Criuleni și Cahul.

Un arbore a căzut pe acoperișul unei gospodării în localitatea Păscăuți, raionul Râșcani, iar în localitatea Tudora, raionul Ștefan Vodă, salvatorii au efectuat lucrări de tractare a unui autocamion de model „Volvo”, care a derapat de pe traseu.

Vântul care a suflat ieri cu putere a deconectat parțial de la energia electrică 39 de localități din raioanele Nisporeni, Anenii Noi, Cahul, Cantemir, Taraclia, Cimișlia, UTA Găgăuzia și Leova.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md