(foto) În anul nou la casa ta. Cum să-ți procuri corect propriul apartament

apartamente-de-vanzare-buiucani

Anul 2020 a dat startul unei decade care semnifică schimbare și evoluție. Prin urmare, este de la sine înțeleasă necesitatea de a-ți începe anul cu dreptul, iar achiziția unui apartament poate reprezenta, cu siguranță, un pas corect. Dar cum să procedezi corect? Compania de construcții Astercon vine cu un răspuns în acest sens, pe care îl poți lua în considerare atunci când găsești imobilul la care visezi.

# Pe ce criterii mă bazez când aleg un apartament de vânzare?

Specialiștii au păreri împărțite în acest sens, deoarece procurarea unui apartament de vânzare ține nemijlocit de necesitățile individuale ale locatarilor, dar iată în continuare câteva recomandări de care poți ține cont atunci când decizi că ai nevoie de un imobil nou.

# Informează-te – este important să-ți pregătești documentația corect și să intri în proprietate cu acte în regulă. În acest sens, reprezentanții companiei Astercon asistă clienții lor pe durata întregului proces de achiziție, oferind informații utile și toate explicațiile necesare.
# Alege cel mai bun dezvoltator imobiliar – această etapă este inerentă dacă îți dorești să nu ai surprize cu privire la calitatea imobilului ales, durabilitatea acestuia și posibilitățile sale funcționale. Pentru a te asigura, mergi pe mâna profesioniștilor care au deja un nume pe piața imobiliară, astfel încât să poți vedea ce feedbackuri au câștigat de la clienți sau care a fost creșterea lor în timp. Observă cum aceștia respectă termenele de dare în exploatare, ce inovații aleg să insereze în proiectele lor și care este marja eșecurilor cu care se ciocnesc. În acest sens, este potrivit să faci o retrospectivă a activității lor, ca să fii sigur că mergi în tandem doar cu cei mai buni.
# Alege locația – acest lucru îți va permite accesul la infrastructură comodă (linii de transport, magazine) și la cele mai necesare obiective de interes social: instituții educaționale (grădinițe, școli, universități).
# Optează pentru un apartament confortabil, dar nu uita de eficiența energetică a acestuia – informează-te în detaliu despre materialele de construcții utilizate de către dezvoltatorul imobiliar și despre gradul de eficiență energetică al apartamentului dorit. Doar așa vei reuși să salvezi sume frumoase pentru viitor la facturile pentru încălzire. Dezvoltatorii progresiști, precum cei de la Astercon, țin să implementeze cele mai inovative dotări ale apartamentelor, punând accent maxim pe eficiența energetică a blocurilor locative.
# Urmărește ofertele dezvoltatorilor – pentru a beneficia și de un preț preferențial, urmărește ofertele dezvoltatorilor și nu o rata pe cea potrivită ție. Dacă ești norocos, poți prinde o reducere frumoasă și posibilitatea de achitare în rate a prețului bunului imobil.

# Achit integral sau în rate?

Este deja un fapt bine știut că la achitarea integrală a prețului bunului imobil companiile de construcții oferă clienților săi reduceri frumoase. Ce-ai spune dacă ai putea primi aceeași reducere și la achitarea în rate a unui apartament într-un complex locativ recent dat în exploatare? Sună frumos? Atunci nu rata oferta lunii februarie de la compania de construcții Astercon.

Doar în luna februarie, la procurarea unui apartament în complexul locativ Alba-Iulia Residence, compania de construcții Astercon oferă 30 Euro/mp reducere chiar și la achitarea în rate a prețului. Acest complex locativ a câștigat deja aprecierea criticilor ca unul dintre cele mai eficiente energetic blocuri locative din Chișinău. Complexul este dotat din start cu apă filtrată și promite a fi un simbol al unui mod de viață select în Chișinău. Oferta este limitată.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente