Recomandări #diez. Află unde te poți relaxa în această zi de vineri, 7 februarie

evenimente

Pentru că e sfârșit de săptămână și ziua de vineri este asociată cu distracție, echipa #diez vă sugerează lista de activități la care puteți participa pe 7 februarie.

Spectacolul „Joisărbătoare”

Spectacolul „Joisărbătoare” este organizat de Teatrul Național „Mihai Eminescu”. Un spectacol efervescent și relaxant pică bine la început de an și de deceniu, deci alătură-te la sărbătoarea celor fără de vârstă.

Spectacolul începe la ora 18.00. Mai multe detalii poți găsi AICI.

Expoziția fotografului Yuki Seli

La Muzeul Național de Artă al Moldovei va avea loc o expoziție de fotografie „Suiray-ukiyo” a fotografului japonez Yuki Seli.

Tehnica autorului de imprimare a fotografiilor este una foarte specială, folosind deșeurile industriale generate în timpul producerii sticlei venețiene și iluminând într-o cameră întunecată fără a folosi lumina aparatului foto.

Expoziția este deschisă de la ora 10.00 până la 18.00. Mai multe detalii găsiți AICI.

Rockoteka in Albion

„Rockoteka” înseamnă muzică și dans, și iar muzică și iar dans! Toate în stil de la pop/rock până la metal, de la piese noi apărute până la cele mai tari și îndrăgite hituri.

Petrecerea va începe la ora 20.00. Mai multe detalii găsești AICI.

Friday Pop Music Night

Kozlovna Ceska Pivni Restaurace te invită la Friday Pop Music Night! În ospeție va veni renumitul duet Space Cable. Distacția va începe la ora 20.00.

Mai multe detalii găsești AICI.

Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn

La rețeaua de cinematografe Patria „Multiplex” și „Loteanu” se va derula filmul „Păsări de pradă și fantastica Harley Quinn”.

Despre film

După ce drumurile ei și a lui Joker se despart, Harley Quinn face echipă cu supereroii Black Canary, Huntress și Renee Montoya pentru a salva pe o tânără fată din mâinile unui temut criminal.

https://www.youtube.com/watch?v=r-OSp8fXvSk&feature=emb_title

Dacă dorești să fii mereu la curent cu cele mai actuale evenimente din Chișinău, dar și din țară, ești mereu binevenit(ă) și pe canalul nostru de Telegram.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente