07:51:11 19.04.2024
Stiri

Directorul Aeroportului Internaţional Chişinău: „Ministrul Justiţiei nu a depistat niciun fel de încălcări”

Economie 24.08.2015 15:13 Vizualizări1296 Autor: Ziarul National
Directorul Aeroportului Internaţional Chişinău: „Ministrul Justiţiei nu a depistat niciun fel de încălcări”


Compania „Avia-Invest”, care administrează Aeroportul Internaţional Chişinău, respectă toate prevederile Acordului de concesionare, îndeplinind toate etapele planului strategic de dezvoltare a Aeroportului, susţine directorul Aeroportului, Petru Jardan.

Jardan a declarat astăzi, într-o conferinţă de presă, că în ultimul timp mai multe instituţii de stat desfăşoară controale la Aeroport, la indicaţia Guvernului. Compania a fost verificată inclusiv de o comisie specială a Ministerului Justiţiei, a spus aceeaşi sursă.

„Noi am colaborat deschis cu cei ce au efectuat controale, deşi acest proces ne-a luat mult efort şi mult timp. După efectuarea tuturor controalelor, au fost făcute concluzii şi elaborate rapoarte, potrivit cărora, comisia condusă de ministrul Justiţiei, dl Grosu, nu a depistat niciun fel de încălcări”, a declarat directorul Aeroportului.

Mai mult, Petru Jardan afirmă că autorităţile care au efectuat controale au constatat că întreprinderea „se dezvoltă dinamic, iar compania-administrator, „Avia-Invest”, implementează un management eficient de extindere a serviciilor şi de modernizare a aeroportului în general”.

Menţionăm că, astăzi, premierul Valeriu Streleţ a declarat după şedinţa operativă a Guvernului că decizia de concesionare a Aeroportului Internațional Chișinău ar putea fi revăzută şi că astăzi s-a decis crearea unui grup de lucru care va investiga circumstanțele în care a avut loc concesionarea, condițiile de concesionare și în ce măsură au fost respectate acestea de către investitor.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md