(video) Premieră în SUA: Noul Cadillac Escalade – cu până la 426 CP sub capotă şi 36 de difuzoare în habitaclu

În această pentru noi noapte, peste ocean a avut loc premiera programată a noii generaţii Cadillac Escalade, a cincea la număr. SUV-ul este o ofertă şi mai luxoasă faţă de noile GMC Yukon/Yukon XL şi Chevrolet Tahoe/Suburban, modele care au fost arătate la fel de curând şi au toate la bază o platformă comună, caroserie, motorizări şi alte componente tehnice.

Singura deosebire dintre ele este la capitolul design exterior şi interior, dar şi nivel/tipuri de dotări, unele dintre care sunt exclusive pentru fiecare.

Foto: autoblog.md

După cum s-a vorbit şi în cadrul prezentării, noul Escalade a primit şi va încerca să cucerească clienţi cu noua identitate estetică a mărcii, cu noi faruri LED adaptive orizontale în locul unora verticale, însă ceea ce este făcut să amintească de generaţia precedentă sunt luminile de zi verticale şi stopurile reformatate uşor.

Noul Escalade a devenit vizibil mai mare decât predecesorul său: ampatamentul versiunii standard a crescut cu 125 mm (până la 3.071 mm), iar lungimea totală – cu tocmai 203 mm, până la 5.382 mm. Lățimea (2.059 mm) și înălțimea (1.948 mm) au rămas aproape neschimbate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD


Pub