Ziua îndrăgostiților la Château Vartely

Februarie e aici, dragostea plutește în aer, iar îndrăgostiții așteaptă nerăbdători 14 februarie. Valentine`s Day a intrat în viața noastră la fel precum dragostea - pe neprins de veste dar atat de intensă. Abia scăpați din agitația sărbătorilor de iarnă îndrăgostiții sunt deja în căutarea celor mai romantice modalități de a-și mărturisi unul altuia iubirea. Și pentru că orice ,,TE IUBESC” sună de mii de ori mai cuceritor dacă este acompaniat de muzică și vin, Château Vartely, invită toți îndrăgostiții să petreacă o seară de neuitat la vinărie. Love Wine & Piano - este tot ce își pot dori două inimi gemene!

Foto: Chateau Vartely

Cei care vor să își surprindă jumătatea cu o cină la Château Vartely vor fi alintați cu un meniu special, inspirat și condimentat cu multă, multă dragoste, vor savura cel mai afrodisiac vin din colecție și iși vor delecta auzul cu cele mai melodioase note de pian de la Moldo Crescendo.

În program:

• Welcome drink la intrare - un pahar de spumant 🍷

• Meniu special pregătit și servit cu dragoste 🍴

• O sticlă de vin Rosé pentru fiecare cuplu 🍷

• Recital Trio Moldo Crescendo 🎼

• DJ August 🎧

Iar dacă vreți să vă declarați dragostea până în zori, după cină puteți profita de oferta hotelului de lângă vinărie și să alegeți să vă petreceți noaptea în intimitatea oferită de cele trei vile puse la dispoziție. Vă veți trezi și mai îndrăgostiți și veți întâmpina dimineața cu un mic dejun gustos și romantic.

▪ Preț pentru cină - 800 lei persoană.

▪ Copii pînă la 7 ani - meniu special 300 lei.

▪ Copii 7-16 ani – 40 % reducere din prețul pentru adulți.

▪ Preț pentru cină + hotel cu mic dejun inclus - 150€ per cuplu 💑

Biletele pot fi procurate:

• Chișinău, str. Puskin 4.

• Complex turistic Château Vartely, or. Orhei, str. Eliberării, 170/B.

iticket.md

Pentru detalii și rezervări sunați: +373 685 00 555 sau reception@vartely.md


// console.log('no ads situation')