Principală  —  citiți joi   —   Citiți joi în ZdG

Citiți joi în ZdG

În ediția de joi, 6 februarie, a Ziarului de Gardă găsiți un articol amplu despre soarta bunurilor puse sub sechestru în „dosarele miliardului furat”. Cum (nu) are loc recuperarea banilor din sentințele lui Filat, Platon, Ion Rusu, dar și ce se mai întâmplă în celelalte dosare legate de frauda bancară.

La pagina Exclusiv citiți povestea cardiologului Lilia Șaragov, care a aflat, în 2018, că suferă de cancer.

Tot în ziarul de mâine veți găsi un articol despre adolescentele din R. Moldova care rămân însărcinate. De cele mai multe ori, aceste fete provin din familii vulnerabile și nu absolvă studiile. Aflați mâine care ar fi cauzele și cum ar putea fi prezolvată problema.

De asemenea, în ziarul de joi, găsiți un editorial semnat de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, și de Michel Barnier, negociatorul-șef al UE pentru Brexit.

Tot mâine aflați cum vor evolua relațiile bilaterale dintre Regatul Unit și R. Moldova.

Anchete: Cum (nu) are loc recuperarea banilor din „dosarele miliardului furat”

Reporter Special: Copiii nasc copii: noi unde am greșit?

Exclusiv: Reacția unui cardiolog atunci când află că are cancer: „Nu poate fi așa ceva! Nu sunt de acord!”

Actual: Fostul director SIS, Vasile Botnari – singurul responsabil de expulzarea profesorilor turci. Găsiți detalii de la Procuratura Generală

Justiție: R Moldova – în topul țărilor cu cele mai multe cereri și condamnări la CtEDO

Editoriale:
Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al UE pentru Afaceri Externe și Politica de Securitate, vicepreședinte al Comisiei Europene, și de Michel Barnier, negociatorul-șef al UE pentru Brexit: Brexit. Ce înseamnă acest lucru pentru Uniunea Europeană și partenerii noștri?

Petru Grozavu: Cine i-a furat peștișorul de aur?